Upplands Väsby kommun byter till Kommers eLite

Upplands Väsby kommun har under hösten upphandlat ett nytt upphandlingssystem. I upphandlingen ingick även dotterbolaget Väsbyhem som Upplands Väsby samannonserar med och hanterar inköpsavtalen åt.

Funktionalitet och användarvänlighet avgjorde vid valet av Kommers eLite, menar upphandlare Camilla Klingzell som kommenterar: 

”Vi valde Kommers eLite för att den har snygg layout och kändes logisk att arbeta i. De funktioner vi sökte efter fanns och Primona kunde anpassa verktyget för vår verksamhet. Den personliga kontakten hos Primona och deras vilja att få oss nöjda, känns också tryggt för vårt kommande samarbete.

Affären är viktig för den fortsatta expansionen inom kommunsektorn förklarar Ragnar Lindholm, Marknadschef på Primona:

”Det är jättekul att Upplands Väsby och Väsbyhem väljer oss. Vi hoppas att det leder till att fler kommuner i Stockholms-regionen får upp ögonen för Kommers”.

Avtal tecknades den 2:a november och Upplands Väsby är redan i full gång med att annonsera upphandlingar på Kommers Annons/eLite.

 

Picture attribution by Islander (Own work) via wikipedia [GFDL or CC-BY-SA-3.0], via Wikimedia Commons

Aktuellt

Primona önskar användare, kunder och samarbetspartners en Glad Påsk!

Upphandling och inköp har aldrig varit lättare

Med inköpssystemet Kommers hjälper Primona offentliga och privata organisationer att få kontroll och effektivisera sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Kommers gör det lätt att handla rätt.