ExOpen ingår samarbete med Primona

ExOpen Systems AB,  leverantör av Excel-baserade rapport och budgetlösningar har inlett samarbete med Primona AB. Primona, ledande leverantör av kvalificerade IT-lösningar inom upphandling, inköp och avtalshantering.

Med det webbaserade upphandlings- och inköpssystemet Kommers erbjuder Primona ett avancerat men lättanvänt verktyg för både offentlig och privat sektor. I och med samarbetet med ExOpen har man stärkt sitt kund-erbjudande ytterligare med överskådliga rapporter som ger snabb och rättvisande bild av inköps- och upphandlingsverksamheten. Med denna rapportlösning kan chefer och medarbetare omgående få tillgång till uppdaterade rapporter som ger ökad insikt och förståelse. Första steget är nyckelfärdiga rapportpaket för avtal, leverantörer och upphandlingar.

För ExOpen, som framförallt är känd för att erbjuda Budget- och rapportlösningar inom privata företag, innebär samarbetet ett stort kliv in i den offentliga sektorn, Stig Lagerqvist som är Affärschef på ExOpen uttrycker det så här: 

”Primona är en mycket bra partner som passar våra ambitioner att växa inom offentlig sektor. ExOpens lättanvända rapportlösningar tillsammans med ett lättanvänt upphandlings- och inköpssystem är en perfekt matchning.” 

Ragnar Lindholm, Marknads- och försäljningschef på Primona, är glad att kunna erbjuda utökad funktionalitet:

”Vi vet att många av våra kunder efterfrågar tydliga rapporter för att lättare kunna följa upp, analysera och kontrollera den stora mängd av upphandlingar och avtal som görs i den offentliga sektorn. Vi är glada att vi nu kan erbjuda ett fantastiskt kraftfullt och lättanvänt rapportpaket med ExOpen” 

För mer information, se sidan om Analysmodulen

För frågor som samarbetet kontakta:

Stig Lagerqvist, Affärschef ExOpen, stig.lagerqvist@exopen.se / 0733-587621

Ragnar Lindholm, Marknads- och försäljningschef Primona, ragnar.lindholm@primona.se / 070-6960740

Aktuellt

Primona önskar användare, kunder och samarbetspartners en Glad Påsk!

Upphandling och inköp har aldrig varit lättare

Med inköpssystemet Kommers hjälper Primona offentliga och privata organisationer att få kontroll och effektivisera sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Kommers gör det lätt att handla rätt.