Letar du upphandlingar?

Nu kan du bevaka alla publika upphandlingar i Sverige, Norden och Europa.

Vem är du?

Exempel på kunder

LKAB

Kommers eNterprise hjälper LKAB att hålla kontroll på sina leverantörer, avtal, upphandlingar, reklamationer och sanktioner.

LULEÅ KOMMUN

Luleå kommun har bytt till Kommers eLite och gick i produktion vid årsskiftet 2015/2016 med upphandling och avtalshantering. Ett antal kommunala bolag är också anslutna.

OKQ8

OKQ8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag. Kommers eNterprise används centralt för avtalshantering och upphandling.

SVEVIA

Svevia använder Kommers eNterprise för att hantera upphandling, avtal och beställningar för sina projekt med anläggningar, vägbyggen och vägunderhåll.

Lina Haglund, Förbundsdirektör på Inköp Gävleborg

Inköp Gävleborg har avtal med Primona gällande upphandlingssystem. Vi är nöjda med upphandlingssystemet och uppskattar särskilt att systemet kan utvecklas enligt våra önskemål. Ett flexibelt system som ger möjligheter till att ligga verksamhetsnära.

Maria Mera, Controller Ekonomi- och upphandlingsavdelningen Kristianstads kommun

Kristianstads kommun använder Kommers upphandlingssystem. Vi är mycket nöjda med systemet och uppskattar särskilt att det utvecklas kontinuerligt efter användarnas önskemål. Skulle vi ha några frågor löser supporten hos Primona alltid dessa smidigt och med ett stort kundfokus.

Kunder

Det här är några fler organisationer som använder Kommers: