Primona önskar trevlig sommar och ser fram emot en händelserik höst

Det har varit en händelserik vår på Primona och det kommer fortsätta även under hösten. Nya kollegor, nya kunder och starkt fokus på utveckling av produkten! Men däremellan ska vi ha en skön sommar!

Med den ökade mängden kunder kommer även ökad behov av support. Därför har styrkan på supporten utökats och kommer fortsätta utökas under hösten. Under våren har Primona tagit emot och löst fler än 5000 supportärenden varav 25% varit samtal till vårt supportnummer. Detsamma gäller utveckling och marknad & sälj. Fler kollegor och ett bättre fokus på det respektive avdelning är bra på. Arbetet som utvecklingsavdelningen genomfört under våren kommer vi kunna se i produktion redan efter sommaren när nya releaser av Kommers släpps efter sommaren. För mer specifika datum se utlagd nyhet i er miljö.

Mer information om vad som kommer med i releasen kommer att som vanligt visas i relase notes under Hjälpsidorna eller ”?”. Vi kan dock redan nu meddela att det blir ett delvis nytt gränssnitt med modernare design och bättre stöd för tillgänglighet i enlighet med WCAG. Det är framförallt modulerna för beställning och faktura som påverkas i denna version I övriga moduler är det mest färgsättningen som ändrats så här långt.

I och med det nya gränssnittet så kommer vi inte längre att stöda Internet Explorer som webbläsare och rekommenderar därför er som fortfarande använder denna webbläsare att övergå till Edge chromium eller Google Chrome.

Jag frågade Primonas VD Ragnar Lindholm vad han ser mest fram emot under hösten:
- Jag ser fram emot att vi förhoppningsvis ska kunna träffas mer igen, både med kunder och inom företaget. Vi har många nya medarbetare som vi bara träffat digitalt, så det finns stora behov av teambuilding. Det ska också bli kul att lansera nya spännande produkter och produktförbättringar. Kanske blir höjdpunkten konferensen Mötesplats Offentliga affärer.

Vi ser fram emot en händelserik höst med ännu fler nya kompetenta och trevliga kollegor och till dess så önskar vi alla kunder och kollegor i branschen en riktigt härlig sommar!

Du som är mer av en vinterperson och tar din ledighet senare i år behöver inte oroa dig, supporten är öppen som vanligt och bemannas av våra härliga norrländska medarbetare Fanny och Annika!

Trevlig sommar!
önskar

Primona
genom Marina Hultin, supportansvarig & applikationsspecialist.

Aktuellt

Primona önskar användare, kunder och samarbetspartners en Glad Påsk!

Upphandling och inköp har aldrig varit lättare

Med inköpssystemet Kommers hjälper Primona offentliga och privata organisationer att få kontroll och effektivisera sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Kommers gör det lätt att handla rätt.