Primona söker Systemutvecklare (2018-05-09)

Om tjänsten

Vi förstärker vår utvecklingsgrupp med ytterligare mjukvaruutvecklare. Du kommer att vara en viktig medlem i ett kompetent team som utvecklar upphandlings- och inköpssystemet Kommers. Du kommer huvudsakligen att arbeta med .Net utveckling i något av våra projekt och vi ser gärna att du har ett särskilt intresse för användbarhetsfrågor. Vi arbetar agilt med korta beslutsvägar där du är med och kan påverka i alla steg. Du kommer att arbeta nära kollegor, vår marknadsfunktion och ingå i kundprojekt.

Om dig

Du bör ha en högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande och gärna ett par års erfarenhet av utveckling i stora eller mindre projekt. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya teknologier och arbetssätt och metoder. Som person är du lösningsorienterad, förstår kunders behov och har höga krav på dig själv att leverera med fokus på kvalitet och användbarhet. Rollen kräver att du är självgående och kan ta ansvar för flera utvecklingspunkter parallellt och utför din uppgift enligt plan och med yrkesmässig stolthet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är bra på att samarbeta och kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i skrift och tal.

Formella krav

  • Högskoleutbildning och helst ett par års yrkesvana eller erfarenhet från mjukvaruprojekt.
  • Obehindrat i C#, asp.net, databasapplikationer.

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet av användargränssnittsdesign och är duktig på något/några av dessa områden: Webdesign, Javascript, MS SQL Server, Erfarenhet av elektronisk handel (EDI). 

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Primona tillämpar provanställning 6 månader. Arbetsplatsen är Kungsgatan 35 i Stockholm, gångavstånd från Centralstationen. Arbete på distans eller under pendling kan diskuteras.

Om Primona

Primona utvecklar lösningar inom inköp och elektronisk handel. Produkten Kommers erbjuds som både modulär och nyckelfärdig lösning för upphandling, inköp, avtalshantering och e-handel. Bland kunderna återfinns genomgående namnkunniga organisationer inom både offentlig och privat sektor. Kommers hjälper kunderna att effektivisera och få kontroll på sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Ledstjärnan vid utveckling är att kontinuerligt ta fram lösningar som är intuitiva och så lättanvända som möjligt. Primona erbjuder även kompletterande konsulttjänster för integrationer, systemutveckling och projektledning - direkt eller via samarbetspartners. 

Frågor och ansökan

Maila goran.tysk@primona.se med rubriken "Systemutvecklare"

Aktuellt

Primona önskar användare, kunder och samarbetspartners en Glad Påsk!

Upphandling och inköp har aldrig varit lättare

Med inköpssystemet Kommers hjälper Primona offentliga och privata organisationer att få kontroll och effektivisera sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Kommers gör det lätt att handla rätt.