Kommers SSO

Vill era medarbetare slippa att komma ihåg lösenord? Vill ni slippa att administrera många användarkonton? Med KommersSSO och en länk på intranätet blir medarbetarna automatiskt inloggade med så kallad Single Sign On.

KommersSSO är en komponent som installeras i nätverket. Den höjer användarupplevelsen, förenklar administrationen och höjer säkerheten genom att användaren först identifieras mot nätverksregistret (Microsoft AD). 

Säkrare och gladare

En medarbetare som första gången klickar på länken kommer först till en registreringssida, där hen får kontrollera och ange sina uppgifter. Nästa gång användaren klickar på samma länk kommer den till sida som länken pekar på. KommersSSO erbjuder följande fördelar:

  • Höjer säkerheten genom autentiseringen av användaren i nätverksregistret. En användare som inte hittas i nätverksregistret släpps inte in i Kommers.
  • Höjer användarupplevelsen genom att användarna inte behöver ha en speciell inloggning till Kommers. Väl inloggade på intranätet kan de surfa till Kommers direkt.
  • Underlättar administration genom att användarna kan registrera sig själva. En förutbestämd grundbehörighet sätts automatiskt. En administratör kan sedan ändra denna behörighet.

Våra moduler

 

Här kan du läsa mer om Kommers moduler för privata företag 

Följande moduler finns för Kommers eNtry

Läs mer om Kommers eNtry

Med Kommers eNterprise väljer du moduler helt fritt

Läs om Kommers eNterprise

Här är några tilläggsoptioner som du kan välja på


Följande tjänster erbjuds privat sektor

Läs mer om tjänster