Mjukvaruutvecklare (2021-02-17)

Primona har stora framgångar inom systemlösningar för upphandling, avtalshantering och inköp med e-handel. Vi expanderar även snabbt inom området för elektroniska beställningar och fakturor och behöver nu ännu fler medarbetare.

Beskrivning av tjänsten

Vi förstärker vår utvecklingsgrupp med en mjukvaruutvecklare, gärna senior. Du kommer att vara en viktig medlem i ett kompetent team som utvecklar upphandlings- och inköpssystemet Kommers. Du kommer huvudsakligen att arbeta med .Net utveckling i något av våra projekt och vi ser gärna att du har ett särskilt intresse för användbarhetsfrågor. Vi arbetar agilt med korta beslutsvägar där du är med och kan påverka i alla steg. Du kommer att arbeta nära kollegor, vår marknadsfunktion och ingå i kundprojekt.

Om dig

Du bör ha en högskole-, civilingenjörsexamen eller motsvarande och har flera års erfarenhet av utveckling i stora eller mindre projekt. Du är nyfiken och intresserad av att lära dig nya teknologier, arbetssätt och metoder. Som person är du lösningsorienterad, förstår kunders behov och har höga krav på dig själv att leverera med fokus på kvalitet och användbarhet. Rollen kräver att du är självgående och kan ta ansvar för dina utvecklingspunkter. Du utför din uppgift enligt plan och med yrkesmässig stolthet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är viktigt att du är bra på att samarbeta och kan uttrycka dig obehindrat på svenska och engelska i skrift och tal.

Formella krav

  • Högskoleutbildning eller flera års yrkesvana eller erfarenhet från mjukvaruprojekt.
  • Obehindrat i C#, asp.net, databasapplikationer.

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet av användargränssnittsdesign och är duktig på något/några av dessa områden: Webdesign, Javascript, MS SQL Server, CI/CD, Docker, Erfarenhet av elektronisk handel (EDI). 

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Marknadsmässiga löner och förmåner. Primona tillämpar provanställning 6 månader. Arbetsplatsen är centrala Stockholm, Vasagatan 50 eller från den ort där du bor.

Om Primona

Primona utvecklar lösningar inom inköp och elektronisk handel. Produkten Kommers är ett modulärt affärssystem för inköp som erbjuds som både nyckelfärdig SaaaS-lösning eller solitär applikation. I systemet hanteras upphandlingar, inköp, avtalshantering och e-handel. Bland kunderna återfinns genomgående namnkunniga organisationer inom både offentlig och privat sektor. Kommers hjälper kunderna att effektivisera och få kontroll på sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Ledstjärnan vid utveckling är att kontinuerligt ta fram lösningar som är intuitiva och så lättanvända som möjligt. Primona erbjuder även kompletterande konsulttjänster för integrationer, systemutveckling och projektledning - direkt eller via samarbetspartners. 

Frågor och ansökan

Maila ivars.zarins@primona.se med rubriken "Ansökan Mjukvaruutvecklare"

Aktuellt

Primona önskar användare, kunder och samarbetspartners en Glad Påsk!

Upphandling och inköp har aldrig varit lättare

Med inköpssystemet Kommers hjälper Primona offentliga och privata organisationer att få kontroll och effektivisera sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Kommers gör det lätt att handla rätt.