Applikationsspecialist inköp (2021-05-04)

Primona har stora framgångar inom systemlösningar för upphandling, avtalshantering och inköp med e-handel. Vi expanderar inom området för elektroniska beställningar och fakturor och behöver nu ännu fler medarbetare.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en applikationsspecialist för inköp. Tjänsten är mångfasetterad. Du kommer att hjälpa till med användarsupport, konfiguration av system, delta i projektmöten, utarbeta lösningsförslag, utbilda nya användare, testning av de nyutvecklade funktionerna, skriva dokumentation.

Om dig

Dina personliga egenskaper är viktigare än formella kvalifikationer men du förutsätts ha någon form av eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du är serviceinriktad, pedagogisk och trivs med att hjälpa till där det behövs. Du har lätt att sätta dig in i nya situationer och är lösningsorienterad. Erfarenhet från en privat inköpsorganisation eller offentlig upphandlingsorganisation är meriterande. Du bör även ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, andra nordiska språk meriterande. Du ska ha god datorvana, god kännedom om Kommers är meriterande.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Primona tillämpar provanställning 6 månader. Säkerhetsprövning kan komma att ske. Primonas huvudkontor ligger på Vasagatan 50, ett stenkast från Stockholms central. Du behöver dock inte bo i Stockholm, arbetsplatsen är flexibel så länge som det sker i Sverige. 

Om Primona

Primona är en växande systemleverantör inom inköp. Bland kunderna återfinns genomgående namnkunniga organisationer inom både offentlig och privat sektor. Affärssystemet Kommers är modulärt och hjälper kunderna att effektivisera och få kontroll på sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Primona erbjuder även kompletterande konsulttjänster för integrationer, systemutveckling och projektledning - direkt eller via samarbetspartners.

Frågor och ansökan

Maila marina.hultin@primona.se med rubriken "Ansökan Applikationsspecialist Inköp"

Aktuellt

Primona önskar användare, kunder och samarbetspartners en Glad Påsk!

Upphandling och inköp har aldrig varit lättare

Med inköpssystemet Kommers hjälper Primona offentliga och privata organisationer att få kontroll och effektivisera sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Kommers gör det lätt att handla rätt.