Applikationsspecialist elektroniska inköp och fakturor (2021-03-19)

Primona har stora framgångar inom systemlösningar för upphandling, avtalshantering och inköp med e-handel. Vi expanderar inom området för elektroniska beställningar och fakturor och behöver nu ännu fler medarbetare.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker en applikationsspecialist för e-handel och e-fakturor. Du kommer att hjälpa till med konfiguration av system, delta i projektmöten, utarbeta lösningsförslag, utbilda nya användare, testning av de nyutvecklade funktionerna, skriva dokumentation och bistå med användarsupport.

Om dig

Du förutsätts ha någon form av eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du är noggrann, analytisk, lösningsorienterad, och trivs med att arbeta i projekt tillsammans med kunder. Du är insatt i attestrutiner, kontering, standarder för e-handel på en översiktligt teknisk nivå. Erfarenhet från konfiguration av t.ex. affärssystem samt förståelse för inköp eller ekonomi är meriterande. Du bör ha goda språkkunskaper i svenska och engelska, andra språk är meriterande. Du ska ha mycket god datorvana.

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Primona tillämpar provanställning 6 månader. Säkerhetsprövning kan komma att ske. Arbetsplatsen är flexibel så länge som det sker i Sverige. Primonas huvudkontor ligger på Vasagatan 50, ett stenkast från Stockholms central.

Om Primona

Primona är en växande systemleverantör inom inköp. Bland kunderna återfinns genomgående namnkunniga organisationer inom både offentlig och privat sektor. Affärssystemet Kommers är modulärt och hjälper kunderna att effektivisera och få kontroll på sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Primona erbjuder även kompletterande konsulttjänster för integrationer, systemutveckling och projektledning - direkt eller via samarbetspartners.

Frågor och ansökan

Maila goran.tysk@primona.se med rubriken "Ansökan Applikationsspecialist elektroniska inköp och fakturor"

Aktuellt

Primona önskar användare, kunder och samarbetspartners en Glad Påsk!

Upphandling och inköp har aldrig varit lättare

Med inköpssystemet Kommers hjälper Primona offentliga och privata organisationer att få kontroll och effektivisera sina upphandlingar, leverantörsavtal och beställningar – från behov till faktura. Kommers gör det lätt att handla rätt.